Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı yağızın kenarında belde kayran antrasit, gri tonları ortada ihtimal de en dayı olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde tercih ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Biryoğun alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi dikkat çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean her insanın favori renkleri arasındadır.

Akak mirlığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

İşte antrasitin en harmoni katkısızladığı renklerden biri olan gri ile müşterek tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile aliyyülâlâ entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

çağdaş bir tarza ahenk sağlayıcı en muvaffakiyetlı gri duvar boyası renkleri hem ev hem de mekan tasarımlarında bu sene katmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu tasarmda size en çok yeğleme edilen berrak gri duvar boyası renkleri için bilgiler harcamak istedim.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya yatak odası kabil anne mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve gayrı göstermelik unsurlarla kolayca entegrasyon sağlar.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve albenili bir istikrar oluşturur.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler karınin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir antrasit renk tonları dekorasyon olarak arazi tuzakıyor.

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Başkaca, yağız renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca maç mümkünlığınız vardır.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, yerler ve antrasit gri boya dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak daha hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Dar dekorunda antrasit gri dekorasyon griye yakışan renkler beyninde zahir asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız ev dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, lüp atmosferine farklılık katar. Başka renklerle düzen içre kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile palas bir şekilde ahenk katkısızlayabilir.

Report this wiki page